Luksuzni apartmani s pogledom na Paški zaljev

Naša glavna kuća nalazi se nekoliko koraka od plaže Vidalići. U njoj je 8 prekrasnih apartmana od kojih 7 ima nezaboravan pogled na Paški zaljev.

Ispred kuće se nalazi bazen s pomičnim pokrovom koji vam omogućava nesmetano plivanje i za vrijeme lošeg vremena. Mala teretana će vas držati u formi i za vrijeme odmora. Restoran Barbati, jedan od najpoznatijih restorana na otoku Pagu, nudi širok izbor mesnih i ribljih jela te pizze iz krušne peći. U kući se nalazi i trgovinica sa svježim kruhom ujutro te wellness oaza s opuštajućim masažama. Ispred kuće su i ležaljke i suncobrani koji su besplatni za korištenje za naše goste.

Svi apartmani imaju potpuno opremljene kuhinje s hladnjakom, električnom pećnicom, perilicom posuđa i posuđem za pripremanje i posluživanje jela. U kupaonicama su tuševi i sušila za kosu. U dnevnom boravku se nalazi TV sa satelitskim/kablovskim programima. Klima-uređaji su u dnevnom boravku i svakoj spavaćoj sobi. Na svim prozorima je električno regulirano spuštanje roleta.

Učitavanje...
Ooops !
Pokrećete web-preglednik koji ne podržavamo u potpunosti. nadogradite za bolji doživljaj.
Naša web-lokacija najbolje funkcionira s Google Chromeom.
Kako nadograditi pretraživač